Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Leftover stamppot recept
Leftover stamppot recept

Leftover stamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


De oven voorverwarmen op 200 graden celsius.
Snijd alle groenten fijn of in blokjes.
Giet een beetje zonnebloemolie in de pan, wok of braadpan. Bak de zuurkoolspekblokjes uit en doe er de in blokjes gesneden hamlap bij.
De ui en de prei toevoegen samen met de gesnipperde knoflook.
De paprika, de wortel en de in blokjes gesneden knolselderij erbij doen.
De kaneel, gemberpoeder, sambal, peper en zout erbij doen. Met een restje overgeblven jus of 100 tot 200 milliliter bouillon ongeveer 10 minuten laten sudderen.
Strooi er selderijblad en de koriander over.
Doe alles over in een ovenschaal. De aardappelpuree erover verdelen. Paneermeel erover strooien en verdeel over de paneermeel klontjes boter.
Zet de oven terug op 180 graden celsius en bak de schotel in ongeveer 15 minuten knapperig.
Eet smakelijk.

Serveersuggesties

Dit recept is ontstaan door resten van groenten in mijn koelkast en een overgebleven hoeveelheid puree van een eerdere maaltijd. Men kan het natuurlijk ook maken met versgekochte ingredienten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit leftover stamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven