Balsamicobietenschotel
- 400 gram rode biet, gekookt, geschild, in stukjes
- 75 gram rode ui
- 4 eetlepels balsamico-azijn
- 50 milliliter water
- 1 eetlepel appel/peren diksap
- zout
- zwarte peper uit de molen
- 0,5 theelepel kruidnagelpoeder
- 0,5 theelepel djinten
- een paar dillezaadjes
- 50 gram creme fraiche
- 1 theelepel ras-el-hanout
- 250 gram gekookte aardappelen
- 8 tivall vega balletjes
- 1 eetlepels chilisaus
- 1 theelepel strong tamari
- 1 theelepel gembersaus
- 1 koffielepel maizena
- 3 eetlepels olijfolie
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.