Oblok Oblok (bonen met tempe en tahu)
- 250 gram tempé, in blokjes van 1,5 centimeter
- 250 gram tahu, in blokjes van 2 centimeter
- 4 eetlepels rijstolie
- 10 milliliter sesamolie
- 4 sjalotten, fijn gesnipperd
- 4 teentjes knoflook, ragfijn gesnipperd
- 4 kemirienoten, klein gemaakt
- 1 theelepel laos poeder
- 1 theelepel bruine basterdsuiker
- 1 theelepel asemwater
- 5 theelepels ketumbar
- 1 mespunt djinten
- 10 theelepels kunyitpoeder
- 2 groene lomboks, ontzaad, kleine gesneden
- 50 gram peteh bonen, overlangs gehalveerd
- 50 gram santen crème
- 250 milliliter kippenbouillon
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.