Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde kwartel met wilde rijst en boleten

  • 4 kwartels
  • ganzenvet of mengsel van boter en olie
  • zout
  • vergemalen peper
  • voor de vulling:
  • 90 gram wilde rijst
  • 3 deciliter kippenbouillon
  • 100 gram ganzenlever, in blokjes
  • 150 gram verse boleten, kleingesneden
  • 2 sjalotjes, fijngehakt
  • 30 gram tuinkruiden, gehakt (peterselie, kervel, basilicum)
  • 1-2 eetlepels port of cognac
  • snufje 4 kruidenpoeder
  • voor de garnering:
  • peterselie
  • rozemarijn
  • knoflooksaus:
  • 12 teentjes knoflook gepeld
  • 2 deciliter slagroom
  • zout
  • versgemalen peper
  • Port-saus:
  • 200 gram sjalotjes, in ringen
  • 60 gram boter
  • 4 aangebakken kwartelkarkassen
  • 3 eetlepels sherry-azijn
  • 2,5 deciliter port
  • 7,5 deciliter kippenbouillon
  • 1 takje verse tijm


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven