Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Marokkaans lamsvlees

  • 600 gram lamsvlees, in flinke dobbelstenen
  • 600 gram uien, geschild en in plakken gesneden
  • 2 rijpe handperen, geschild, klokhuis eruit en in stukken van 3 centimeter
  • 50 gram rozijnen, gewassen
  • 50 gram gepelde amandelen (zakje Baukje)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel komijn
  • 1 theelepel ketoembar (gemalen koriander)
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel zwarte peper
  • zout naar smaak


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven