Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marokkaans lamsvlees recept
Marokkaans lamsvlees recept

Marokkaans lamsvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de uien op middelmatig vuur tot ze zacht zijn.
Voeg het vlees toe en roerbak tot de rode kleur verdwenen is.
Doe dan alle kruiden erbij.
Voeg zoveel water toe dat het vlees net bedekt is.
Voeg zout het naar smaak toe.
Breng aan de kook.
Doe de deksel op de pan en laat zachtjes 1,3.5 uur sudderen
Voeg dan de stukken peer, de rozijnen en de amandelen toe.
Laat even 5 minuten doorkoken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit marokkaans lamsvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven