Heldere ossenstaartsoep
- 2 kilo ossenstaart, in stukken gehakt
- 70 gram boter
- ¨û (gele) koolrabi, in stukken
- 3 uien, met schil, in stukken
- 1 winterwortel, zonder kern, in stukken
- 2 preien, in stukken
- 100 gram tomatenpuree
- 4 deciliter rode wijn
- 100 gram runderschenkel
- 200 gram vleesafsnijdsels
- 2 takjes tijm
- 4 jeneverbessen
- 2 laurierblaadjes
- 1 theelepel basilicum
- 3 kruidnagels
- 12 zwarte peperkorrels, geplet
- 5 eiwitten + eierschalen
- enkele druppels Franse cognac
- 0,25 theelepel zout
- 0,5 theelepel peper
- 5 sneetjes wit brood
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.