Rundvleessalade
- 1 kilo runderriblappen
- 2 kilo kruimige aardappelen
- 3 grote goudreinetten
- 4 grote augurken
- 1 grote ui
- 1 veldsla
- 200 gram doperwten (conserven)
- 1 pot mayonaise (Calvé, 450 milliliter)
- 1 pot yofresh (Calvé, 450 milliliter)
- 1 potje wortelsliertjes
- 1 potje selleriesliertjes
- 75 milliliter witte wijnazijn
- 50 gram kristalsuiker
- 2 theelepels paprikapoeder
- 1 theelepels nootmuskaat
- 1 theelepels peper
- 0,5 theelepel zout
- marinade:
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 1 teentje knoflook
- 200 milliliter runder- of kalfsfond
- 50 milliliter ketjap manis
- 50 milliliter balsamico azijn
- 10 milliliter (ca.) Worcesterhiresaus
- 4 eetlepels schenkstroop
- 1 eetlepel mosterd
- peper
- zout
- vlees stoven:
- 3 uien
- 1 teentje knoflook
- 0,5 theelepel foelie
- 6 laurierblaadjes
- 6 kruidnagels
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.