Gulai bagar (pittig gekruid lamsvlees)
- 1900 gram lamsbout
- 150 gram geraspte kokos
- 6 sjalotten
- 1 stengel sereh, gekneusd
- 2 theelepels asem
- 2 eetlepels water
- 3 eetlepels olie
- 6 djeruk purutblaadjes,
- 1 kaneelstokje
- 3 kruidnagels
- 5 kardemompeulen
- 0,5 theelepel nootmuskaat,
- zout naar smaak
- 1000 milliliter dunne kokosmelk (santen cair)
- 500 milliliter dikke kokosmelk (santen asli)
- 150 gram kleine rode aubergine
- boemboe:
- 7 kemirienootjes
- 4 theelepels ketumbar
- 2 theelepels djinten
- 6 teentjes knoflook
- 6 rode lomboks
- 3 theelepels djahé
- 3 theelepels kunyit
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.