Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zalm met kervel

  • 4 zalmfilets á 120 gram
  • paneermeel
  • 2,5 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepels mosterd
  • 3 eetlepels kervel, gehakt
  • 2 grote aardappels, geschild, in dunne plakjes
  • boter
  • 2 sjalotjes, fijngehakt
  • 250 milliliter witte wijn
  • 1 deciliter whiskey
  • 250 milliliter room
  • peper
  • zout
  • citroensap
  • 1 tomaat, ontveld, zaadjes eruit en in stukjes gesneden
  • kerveltakjes voor garnering


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven