Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met kervel recept
Zalm met kervel recept

Zalm met kervel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Meng het paneermeel met 1 eetlepel olijfolie, de mosterd en de kervel. Fruit de plakjes aardappel kort in 1 eetlepel olijfolie. Vet een ovenschaal in met boter. Verdeel de aardappelschijfjes over de bodem en leg hierop de zalmfilets. Bestrijk de zalmfilets met het paneermeelmengsel en bak aardappels en zalm in 15 minuten gaar in de oven. Fruit de sjalotjes in 1/2 eetlepel olijfolie. Voeg de wijn en whiskey toe en laat inkoken tot het vocht bijna volledig verdampt is. Voeg de room toe. Laat nog even inkoken tot een gladde saus. Breng op smaak met peper, zout en citroensap. Voeg de tomaat toe. Verdeel de zalmfilets over 4 borden. Schep de saus eromheen en garneer met de kerveltakjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm met kervel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven