Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Stoofperentaart

  • het deeg:
  • 250 gram gezeefde bloem
  • 2 volle afgestreken theelepels bakpoeder
  • 1 ei
  • 125 gram suiker
  • 150 gram boter (moet al paar uur op kamertemperatuur zijn)
  • de vulling:
  • 1000-1025 gram Gieser Wildeman stoofperen
  • 125 gram suiker
  • 1 pakje vanille kookpudding
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 750 milliliter slagroom
  • kaneel


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven