Rijk gevulde tomatensaus
- 130 gram ui (schoon)
- 1 dikke knoflookteen
- 30 gram boter of olie
- 50 gram kantharellen (schoon)
- 1 eetlepel volkorenbloem
- 1 theelepel Ras el Hanout
- peper
- zout
- 450 gram rijpe vleestomaten
- 1 theelepel paprikapoeder
- 35 gram dubbelgeconcentreerde tomatenpuree (blikje 70 gram)
- 100 gram prei (schoon)
- 100 gram kikkererwten (uit blikje)
- 1 pot (425 gram) tomatensaus "Basilico" van Grand'Italia
- 1 eetlepel gedroogde provencaalse kruiden
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 1 theelepel gedroogde majoraan
- 1 citroen (biologisch)
- 1 bekertje (125 milliliter) creme fraiche (biologisch)
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.