Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Walnotentaart

  • 175 gram bloem
  • 150 gram witte basterdsuiker
  • 125 gram koude boter
  • 125 gram suiker
  • 125 milliliter slagroom
  • 100 gram gepelde walnoten
  • 1 stuks ei
  • 4 eetlepels honing (optioneel)
  • boter om in te vetten
  • zout
  • bloem om te bestuiven
  • 24 centimeter springvorm


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven