Rabarbermuffins
- voor 12 muffins:
- 250 gram + 2 eetlepels bruine basterdsuiker
- 80 milliliter druivenpitolie (of zonnebloemolie)
- 1 ei
- eventueel: 2 theelepels natuurlijk vanille-extract
- 250 milliliter karnemelk
- 1 flinke stengel rabarber, in blokjes van 1 x 1 cm
- 100 gram walnoten
- 300 gram bloem
- 2 theelepels bakpoeder
- 1 theelepel dubbelkoolzure soda / zuiveringszout
- 50 gram havermout
- 1 theelepel kaneelpoeder
- verder:
- een muffinvorm, goed ingevet met olie
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Rabarbermuffins
- Melding maken