Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rabarbermuffins

  • voor 12 muffins:
  • 250 gram + 2 eetlepels bruine basterdsuiker
  • 80 milliliter druivenpitolie (of zonnebloemolie)
  • 1 ei
  • eventueel: 2 theelepels natuurlijk vanille-extract
  • 250 milliliter karnemelk
  • 1 flinke stengel rabarber, in blokjes van 1 x 1 cm
  • 100 gram walnoten
  • 300 gram bloem
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1 theelepel dubbelkoolzure soda / zuiveringszout
  • 50 gram havermout
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • verder:
  • een muffinvorm, goed ingevet met olie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven