Aardbeientaart
- bodem:
- 150 gram bloem
- 0,5 theelepel zout
- 4 eetlepels poedersuiker
- 120 gram boter
- 2 eierdooiers, losgeklopt met 2 eetlepel ijswater en 0,5 theelepel vanille-essence
- vulling:
- 1 blikje aardbeien vlaaivulling
- 1 banketbakkersroom pakje of als je het zelf wilt maken (wat zeer de moeite waard is):
- 4 eierdooiers
- 70 gram suiker
- 40 gram bloem
- 400 milliliter melk
- 1 à 2 vanillestokjes
- zakje vanillesuiker
- 500 gram aardbeien
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Aardbeientaart
- Melding maken