Lasagne met spinazie en prosciutto
- lasagnebladen (vers is het lekkerst)
- 600 gram rundergehakt
- 2 blikjes gepelde tomaten, in blokjes
- 750 gram jonge spinazie
- 250 gram Prosciutto crudo (of andere rauwe ham), in dunne plakken
- 100 gram geraspte (belegen) kaas
- 2 kleine bolletjes mozzarella
- 1 grote of 2 kleine uien
- 2-4 teentjes knoflook (naar smaak)
- peper
- zout
- gedroogde Italiaanse kruidenmix
- olijfolie (eventueel)
- voor de bechamelsaus:
- 50 gram bloem
- 50 gram boter
- 200 milliliter melk
- 200 milliliter room
- zout
- peper
- nootmuskaat
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.