Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Aubergineschotel met bulgur

  • 1 aubergine
  • 200 gram rundergehakt
  • 5 centiliter olijfolie
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 klein rood pepertje
  • 5 centiliter droge, rode wijn
  • 100 gram tomatencoulis
  • 1 dessertlepel verse, gehakte salie
  • 1 dessertlepel verse, gehakte oregano
  • 100 gram bechamelsaus
  • 100 gram geiten of schapenkaas (bv. Kefalotiri)
  • 125 gram droge bulgur


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven