Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Asperge broccolitaart

  • 350 gram witte asperges, geschild en in stukken van 4 centimeter
  • 250 gram broccoli, in roosjes
  • 25 gram boter
  • 6 plakjes bladerdeeg, ontdooid
  • 1 ui, gesnipperd
  • 100 gram geraspte parmezaanse kaas
  • 3 eieren
  • 100 milliliter slagroom
  • 100 milliliter half volle melk
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • zout en vers gemalen peper


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven