Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperge broccolitaart recept
Asperge broccolitaart recept

Asperge broccolitaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de asperges en broccoli 10 minuten. Giet ze af,spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Bekleed de quichevorm met bakpapier. Leg de plakjes bladerdeeg erin en druk de naden goed aan met de vingertoppen. Prik met een vork gaatjes in de deegbodem. Vul de bakvorm met de ui, de broccoli en de asperges. Verdeel hierover de kaas. Roer de eieren los met de slagroom, melk, peterselie, peper en zout. Schenk het eimengsel over de groenten in de vorm. Bak de taart in het midden van de oven in 40 minuten goudbruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperge broccolitaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven