Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Spaanse vissoep Zarzuela

  • 8 grote rauwe gamba’s
  • 1 klein portie mosselen
  • 250 gram roodbaars, kabeljauw of schelvisfilet
  • 1 inktvisje
  • 4 deciliter witte droge wijn
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 6 grote tros tomaten (niet van die “wasserbomben”)
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • broodkruim van 1 snee witbrood
  • 25 gram amandelen
  • 1 teentje knoflook
  • 0,5 Spaanse peper
  • 1 envelopje saffraan
  • 1 borrelglaasje cognac
  • 2 blaadjes laurier
  • 1 bosje peterselie
  • 1 theelepel citroensap
  • 4 eetlepel lichte olijfolie
  • zout
  • peper


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven