Spaanse vissoep Zarzuela
- 8 grote rauwe gamba’s
- 1 klein portie mosselen
- 250 gram roodbaars, kabeljauw of schelvisfilet
- 1 inktvisje
- 4 deciliter witte droge wijn
- 1 ui
- 1 rode paprika
- 6 grote tros tomaten (niet van die “wasserbomben”)
- 1 eetlepel tomatenpuree
- broodkruim van 1 snee witbrood
- 25 gram amandelen
- 1 teentje knoflook
- 0,5 Spaanse peper
- 1 envelopje saffraan
- 1 borrelglaasje cognac
- 2 blaadjes laurier
- 1 bosje peterselie
- 1 theelepel citroensap
- 4 eetlepel lichte olijfolie
- zout
- peper
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.