Coxinhas encantadas
- de vulling:
- 2 eetlepels extra vergine olijfolie
- 1 kleine bol knoflook, gehakt
- 1 theelepel tijmblaadjes
- 1 eetlepel ui, fijngehakt
- 1 aubergine, geschild en in blokjes
- zout
- peper naar smaak
- 1 eetlepel parmezaanse kaas, geraspt
- 1 eetlepel pecorino romano, geraspt
- voor het deeg:
- 1 kleine aardappel (70 gram)
- 125 milliliter groentebouillon
- 125 milliliter melk
- 1 eetlepel boter
- 0,5 theelepel zout
- 125 gram bloem
- om te paneren:
- 2 eetlepels bloem
- 280 gram broodkruimels of paneermeel
- 2 hele eieren, losgeklopt en licht gezouten
- zonnebloemolie om te frituren
- zout naar smaak
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.