Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Coxinhas encantadas

  • de vulling:
  • 2 eetlepels extra vergine olijfolie
  • 1 kleine bol knoflook, gehakt
  • 1 theelepel tijmblaadjes
  • 1 eetlepel ui, fijngehakt
  • 1 aubergine, geschild en in blokjes
  • zout
  • peper naar smaak
  • 1 eetlepel parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 eetlepel pecorino romano, geraspt
  • voor het deeg:
  • 1 kleine aardappel (70 gram)
  • 125 milliliter groentebouillon
  • 125 milliliter melk
  • 1 eetlepel boter
  • 0,5 theelepel zout
  • 125 gram bloem
  • om te paneren:
  • 2 eetlepels bloem
  • 280 gram broodkruimels of paneermeel
  • 2 hele eieren, losgeklopt en licht gezouten
  • zonnebloemolie om te frituren
  • zout naar smaak


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven