Saté met pindasaus
- voor de saté:
- 1 kilo kipfilet
- voor de marinade:
- 1 kopje ketjap manis
- 1 volle theelepel kerriepoeder
- 1 volle theelepel paprikapoeder
- scheutje gembersiroop
- extra:
- ca. 18/20 satéstokjes
- voor de pindasaus:
- 1 pot (Calvé) pindakaas
- water
- 1 teentje knoflook
- 2 theelepels sambal
- 3 eetlepels hot ketchup
- 3 eetlepels ketjap manis
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 eetlepel goela djawa of bruine suiker
- 2 cupjes volle koffiemelk of en scheutje kookroom
- 1 eetlepel allesbinder
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Saté met pindasaus
- Melding maken