Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Saté met pindasaus

  • voor de saté:
  • 1 kilo kipfilet
  • voor de marinade:
  • 1 kopje ketjap manis
  • 1 volle theelepel kerriepoeder
  • 1 volle theelepel paprikapoeder
  • scheutje gembersiroop
  • extra:
  • ca. 18/20 satéstokjes
  • voor de pindasaus:
  • 1 pot (Calvé) pindakaas
  • water
  • 1 teentje knoflook
  • 2 theelepels sambal
  • 3 eetlepels hot ketchup
  • 3 eetlepels ketjap manis
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 eetlepel goela djawa of bruine suiker
  • 2 cupjes volle koffiemelk of en scheutje kookroom
  • 1 eetlepel allesbinder


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven