Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saté met pindasaus recept
Saté met pindasaus recept

Saté met pindasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in stukjes van ongeveer 2 cm. Meng alle ingrediënten voor de marinade door elkaar, schep de kipfilet erin en laat dit, het liefst 48 uur, marineren. Doe de pindakaas in een pan, vul het met zoveel water dat het voor helft onder staat. Zet op het vuur en laat het warm worden, de pindakaas wordt dik vloeibaar, roer alle ingrediënten er door, behalve de koffiemelk/kookroom. Als het te dik wordt water toevoegen, niet laten koken anders komt de pindaolie vrij. Rijg 4 stukjes gemarineerde kipfilet op een stokje.

Serveersuggesties

Men kan de saté in een koekenpan bakken in wat olie en boter, onder de grill in de oven of in de tafelgrill. Heerlijk met vers gebakken stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit saté met pindasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven