Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Spinaziesoufflé

  • 450 gram verse spinazie
  • 30 gram margarine, plus extra om in te vetten
  • 1 eetlepel fijngeraspte parmezaanse kaas
  • 30 gram bloem
  • 250 gram halfvolle melk
  • 4 middelgrote eieren (geel en wit gescheiden) + 1 extra eiwit
  • 100 gram belegen cheddar, fijn geraspt
  • zwarte peper
  • grote snuf gemalen nootmuskaat


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven