Hollandse appeltaart
- 150 gram blanke rozijnen
- 3 deciliter sinaasappelsap
- 175 gram bloem
- 90 gram witte basterdsuiker
- 130 gram boter in blokjes
- 1,5 klein ei
- goudreinetten, geschild en in stukjes
- 75 gram kristalsuiker
- 150 gram blanke rozijnen
- 3 deciliter sinaasappelsap
- 175 gram bloem
- 90 gram witte basterdsuiker
- 130 gram boter
- 0,5 klein ei
- snufje zout
- 1 kilo goudreinetten
- 75 gram kristalsuiker
- citroenschil (geraspte)
- 1 eetlepel kaneel
- 75 gram grof gehakte walnoten
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Hollandse appeltaart
- Melding maken