Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Wijting met warme tartaarsaus

  • 500 gram wijtingfilets
  • bloem
  • 2 eieren, losgeklopt
  • 125 gram droge broodkruimels
  • olie voor het bakken
  • voor de tartaarsaus:
  • 50 gram boter
  • 2 eetlepels bloem
  • 2 deciliter droge witte wijn
  • 125 milliliter water
  • 1 kippenbouillonblokje
  • 300 milliliter room
  • 2 augurken, fijngesneden
  • 1 eetlepel kappertjes, fijngesneden
  • 1 eetlepel fijngesneden peterselie
  • 4 lente-uitjes, gesnipperd


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven