Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wijting met warme tartaarsaus recept
Wijting met warme tartaarsaus recept

Wijting met warme tartaarsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm voor de saus de boter in een pannetje. Voeg de bloem toe en verwarm deze roux een minuut al roerend op laag vuur. Neem de pan van het vuur en klop de room, augurken, kappertjes, peterselie en de lente-uitjes erdoor. Zet de pan terug op het vuur en verwarm de saus voorzichtig zonder hem te laten koken. Dek de saus af en houd hem apart. Haal de filets door de bloem dan door het ei en de broodkruimels. Verhit de olie in een pan, voeg de filets toe en bak 3 minuten aan weerszijden tot ze gaar zijn. Dien op met de warme tartaarsaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wijting met warme tartaarsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Wijting met warme tartaarsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • En wat gebeurt er met het water en de wijn?
    Peter gaf dit recept op 6 augustus 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven