Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sambal goreng telor met toemis boontjes

  • 3 eetlepels arachideolie of zonnebloemolie
  • 8 eieren, hard gekookt en gepeld
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 2-3 theelepels sambal oelek
  • 2 laurierblaadjes
  • stukje (2 cm) gemberwortel, geschild en geraspt
  • 1 eetlepel bruine basterdsuiker
  • 1 blikje of pakje kokosmelk (ca. 165 milliliter of 0,5 santenblok aangelengd met heet water tot 200 milliliter)
  • 1 potje gefrituurde uitjes
  • voor de gesmoorde sperziebonen:
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 500 gram sperziebonen, afgehaald en gehalveerd
  • 1 theelepel gemberpoeder (djahé)
  • 3 eetlepels ketjap manis
  • 600 gram rijst
  • 150 milliliter water


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven