Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Salade van gebakken rib-eye met geitenkaas

  • 1 bakje alfalfa
  • 1 bosje basilicum
  • 150 gram Parmezaanse kaas
  • 200 gram geitenkaas
  • 400 gram rucola
  • 250 gram rib-eye
  • 200 cc balsamico- azijn
  • 4 sjalotjes
  • 1 theelepel rietsuiker
  • zeezout grof
  • 4 seizoenen- peper uit de molen
  • 150 cc olijfolie
  • 5 tenen knoflook
  • 1 limoen


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven