Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Asperges met zalmsteak

  • 1 kilo witte asperges
  • 1 schijf citroen
  • 1 eetlepel boter
  • voor de zalm:
  • 4 zalmsteaks (a 150-180 gram)
  • zout
  • peper
  • 1 snufje cayennepeper
  • enkele druppels citroensap
  • enkele druppels worcestersaus
  • boter om te bakken
  • voor de saus:
  • 100 milliliter aspergevocht
  • sap van 1 citroen
  • 4 eidooiers
  • 1 eetlepel mierikswortel
  • 200 gram gesmolten boter
  • en verder:
  • 2 tomaten
  • 2 eetlepels boter
  • witte peper
  • basilicum en citroenschijven voor garnering


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven