Koninklijke soep
- bouillon
- 2 tomaten
- 80 gram spinazie
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 2 courgettes
- 2 liter water
- 2 worteltjes
- 1 takje peterselie
- 2 aardappels
- 1 theelepel olijfolie
- 2 stengels bleekselderij
- 0,5 eetlepel zout
- 2 tabletten kruidenbouillon
- 4 eieren
- 6 eetlepels maisgriesmeel
- 2 snufjes zout
- 4 eetlepels parmezaanse kaas
- boter om te bakken
- 2 kroppen krulandijvie, grofgehakt
- 2 tenen knoflook, fijngesneden
- zout
- peper na smaak
- 150 gram scamorza kaas om af te maken of andere zachte kaas
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Koninklijke soep
- Melding maken