Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koninklijke soep recept
Koninklijke soep recept

Koninklijke soep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd alle groenten grof. Doe alle ingredieten in een pan met 2 liter water. Breng dit aan de kook met de kruidentabletten. Vuur laag zetten, deksel op de pan en laat 1 uur zachtjes koken. Zeef en verwijder de groenten. De eieren licht opkloppen. Maisgriesmeel, kaas, peper en zout door elkaar mengen. Pan met boter verhitten en van het eimengsel dikke omeletten bakken. Deze omeletten in blokjes van 5 mm snijden. Fruit de knoflook in de olijfolie goudbruin, voeg de andijvie toe en bak deze 1 minuut mee. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de bouillon, doe alle ingredieten er in (behalve de scamorza kaas ) en laat dit 5 minuten zachtjes koken. Verdeel de scamorza kaas over de soepkommen en schep de soep op de kaas. Serveer meteen.

Serveersuggesties

Doe een halve liter droge witte wijn er door. Wel dan iets minder water gebruiken je kan wat tabasco er bij doen, is lekker pittig.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit koninklijke soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven