Chili con carne met koriander en maischips
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt
- 2 eetlepels komijnpoeder
- 1,5 theelepel chilipoeder
- 600 gram rundergehakt
- 400 gram tomaten uit blik, in blokjes
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 2 eetlepels gedroogde oregano
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 500 milliliter runderbouillon
- 1 theelepel suiker
- 300 gram kidneybonen uit blik, afgespoeld en uitgelekt
- 125 gram Goudse kaas, geraspt
- 125 milliliter zure room
- koriandertakjes, om te garneren
- maïschips, om te serveren
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.