Chili con carne met koriander en maischips

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een ruime pan op halfhoog vuur en fruit hierin 5 minuten de , of tot hij bruin begint te worden.
  2. Voeg knoflook, komijn, en gehakt toe en bak, al roerend, 5 minuten, of tot het gehakt is verkleurd.
  3. Breek eventuele klonten met de achterkant van een houten lepel.
  4. Voeg , , kruiden, en toe en roer om.
  5. Breng aan de kook, temper het vuur en laat, onder af en toe roeren, 1 uur zachtjes koken, of tot de saus rijk en dik is.
  6. Roer er de bonen door en warm ze 2 minuten door.
  7. Verdeel de chili con carne over zes koppen, bestrooi met de kaas en maak af met een lepel zure .
  8. Garneer met de takjes koriander en serveer met de maïschips.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in runderbouillon
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
  • runderbouillon en goudse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in goudse kaas en room
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in goudse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • goudse kaas en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in goudse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
472 kcal
23%1888 kcal
Vetten
30 g.
43%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
1%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chili con carne met koriander en maischips