Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bloemkool-/mosterdsoep

  • 0,5 bloemkool
  • 1 liter kruidenbouillon
  • 100 gram (kastanje)champignons
  • 1 bekertje crème fraîche
  • 1 eetlepel verse kruidenkaas
  • 0,5 theelepel gemalen foelie
  • 2 eetlepels Doesburgse mosterd
  • 2 eetlepels herbes de Provence
  • 1 eetlepel kokskruiden
  • 150 gram mager rookspek, in blokjes
  • 100 gram groene olijven, ontpit en in ringen gesneden
  • 1 eetlepel olijfolie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven