Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkool-/mosterdsoep recept
Bloemkool-/mosterdsoep recept

Bloemkool-/mosterdsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereiding: Snijd de bloemkool in stukken en doe die in de kokende bouillon. Voeg een mespuntje gemalen foelie toe en kook de bloemkool op een matig vuurtje gaar. Bak ondertussen de spekjes in een koekenpan. Snijd de champignons en de olijven in stukjes of plakjes. Maal de bloemkool met behulp van een blender fijn door de bouillon en voeg de spekjes, de champignons en de olijven toe. Laat ca. 5 minuten garen en meng de crème fraîche, de olijfolie en de kaas door de soep.

Serveersuggesties

Serveren met stokbrood o.i.d.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bloemkool-/mosterdsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven