Boterbloempjes
- voorbereiding: ± 45 min.
- rijzen: ± 1 uur
- baktijd: 2 maal ± 10 min.
- Voor 18 stuks:
- 20 gram verse gist
- 2 deciliter lauwe melk
- 375 gram tarwebloem (en wat exrtra voor het verwerken)
- 1/2 theelepel kaneel
- 75 gram zachte roomboter
- 1/2 theelepel zout
- 40 gram suiker
- voor de vulling:
- 50 gram zachte roomboter
- 1/2 theelepel kaneel
- 1 zakje vanillesuiker
- 100 gram amandelspijs
- 1 eierdooier
- amandelschaafsel
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Boterbloempjes
- Melding maken