Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gestoofde pruimen met roompuddinkjes

  • voor de gestoofde pruimen:
  • 50 milliliter rode port
  • 2,5 theelepels bruine suiker
  • schil van een 0,5 sinaasappel, schoongeboend en in reepjes
  • 0,25 kaneelstokje
  • 6 pruimen in vieren.
  • allesbinder
  • voor de pudding:
  • 10 gram witte gelatineblaadjes
  • 500 milliliter slagroom
  • 100 milliliter volle melk
  • 80 gram suiker
  • 0,5 vanillestokje overlangs opengesneden
  • 4 eetlepels suiker


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven