Kersentaart met amandelroom
- 150 gram + een beetje zachte boter
- 125 gram + 2 eetlepels suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- zout
- 4 eieren
- 20 gram bloem
- 1 zakje bakpoeder
- 750 milliliter slagroom
- 1 pot kersen (720 milliliter)
- 35 gram maizena
- 75 gram amandelschaafsel
- 2 zakjes slagroomversteviger
- 300 gram banketbakkersmarsepein
- 100 gram+ een beetje poedersuiker
- 50-75 gram abrikozenjam
- eventueel marsepeinfiguurtjes voor garnering
- eventueel munt voor garnering
- vershoudfolie
- spuitzak
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Kersentaart met amandelroom
- Melding maken