Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kersentaart met amandelroom

  • 150 gram + een beetje zachte boter
  • 125 gram + 2 eetlepels suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • zout
  • 4 eieren
  • 20 gram bloem
  • 1 zakje bakpoeder
  • 750 milliliter slagroom
  • 1 pot kersen (720 milliliter)
  • 35 gram maizena
  • 75 gram amandelschaafsel
  • 2 zakjes slagroomversteviger
  • 300 gram banketbakkersmarsepein
  • 100 gram+ een beetje poedersuiker
  • 50-75 gram abrikozenjam
  • eventueel marsepeinfiguurtjes voor garnering
  • eventueel munt voor garnering
  • vershoudfolie
  • spuitzak


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven