Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gravad laks

  • 1 zalmlende van 1 tot 1,5 kg met vel (dit moet supervers zijn)
  • 3 eetlepels grof zeezout
  • 6 eetlepels suiker
  • 3 eetlepels verse dille (fijngehakt)
  • 1 eetlepel grofgemalen zwarte peper
  • Voor de saus:
  • 2 eetlepels Dijon mosterd
  • 1 afgestreken eetlepel basterdsuiker
  • 150 milliliter zonnebloemolie
  • 1 eetlepel witte wijn azijn
  • 3 eetlepels verse dille (fijngehakt)
  • zout en peper


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven