Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kruidig Italiaans Tomatenbrood

  • 3 eetlepel olijfolie (of beter nog, de olie van de zongedroogde tomaten)
  • 360 gram bloem (of half bloem en half griesmeel, dat doe ik altijd)
  • 1 eetlepel gist (het grote maatschepje)
  • 260 milliliter water (of 175 milliliter water plus 6 eetlepels melk)
  • 1,5 theelepel suiker
  • 1,5 theelepel zout
  • 1 tot 2 tenen knoflook
  • 1,5 theelepel gedroogde basilicum
  • 0,75 theelepel gedroogde oregano
  • 0,5 theelepel gedroogde tijm
  • 0,25 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 50 gram Parmezaanse kaas
  • 6 eetlepel zongedroogde tomaten, in stukjes geknipt


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven