Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pittige Siciliaanse visschotel uit de oven

  • 1 uitje, gesnipperd
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 10 zwarte olijven zonder pit, in schijfjes
  • 1 teen knoflook uit de pers
  • 1 pak passato di pomodoro (gepureerde tomaten 500 gram)
  • 1 eetlepel oregano
  • 400 gram tortellini, gevuld met ham of champignons
  • 75 gram parmezaanse kaas
  • 2 pakken iglo viscuise siciliana
  • zout
  • peper uit de molen
  • 3 eetlepels peterselie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven