Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige Siciliaanse visschotel uit de oven recept
Pittige Siciliaanse visschotel uit de oven recept

Pittige Siciliaanse visschotel uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Zet een pan met ruim water en zout op voor de tortellini. Fruit de ui in de olie tot ze lichtbruin beginnen te kleuren. Roer de helft van de kappertjes toe, de olijven en 2 eetlepels peterselie erdoor en laat even meebakken. Voeg nu de knoflook toe en de passato. Roer ook de oregano erdoor en laat nog 10 minuten op zacht vuur sudderen. Kook intussen de tortellini in 6 minuten niet helemaal gaar (ze zullen in de oven nog doorgaren). Schep de pasta uit de pan, laat even uitlekken en roer het door de tomatensaus. Vet een ovenschaal in met olie en giet de tortellini met de saus in de schaal. Bestrooi dit met de helft van de kaas. Schep de vis erop en verdeel de achtergehouden kappertjes, olijven en kaas erover. Zet ca. 30 minuten in de hete oven. Strooi vlak voor het serveren de rest van de peterselie erover.

Serveersuggesties

Lekker met ciabatta erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige siciliaanse visschotel uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven