Lamsrack met gegrilde groenten en rozemarijnaardappeltjes
- lamsrack, in porties van 3 ribbetjes per persoon gesneden
- 800 gram kleine vaste aardappels, voorgekookt
- 1 kleine rode paprika
- 1 kleine gele paprika
- 1 courgette
- 1 middelgrote aubergine
- 1 rode ui
- 6 grote champignons, in vieren gesneden
- 8 mini trostomaten
- 1 eetlepel fijngehakte verse rozemarijn of 2 theelepel gedroogde
- blaadjes van 2 takjes verse tijm of 1 theelepel gedroogde
- balsamicoazijn
- sap van 0,5 citroen
- honing
- mosterd
- 1 teentje knoflook
- potje zure room
- 4 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels gehakte verse peterselie
- olijfolie
- klontje boter
- peper
- zeezout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.