Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Farfalla al Salmone

  • 4 stukken zalm (salmone)
  • 500 gram vlinder pasta (farfalla)
  • 1 plakje gerookte zalm
  • 1 eetlepel spekblokjes
  • 1 uitje, fijn gesnipperd
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 teentje knoflook , geperst
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • 1 eetlepel wodka (kan ook witte wijn zijn of citroen)
  • 2 eetlepels boter
  • zout en peper naar smaak
  • 2 eetlepels bloem
  • kopje melk
  • 2 theelepels knorr groentebouillonpoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven