Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Boeuf Bourguignon

  • 500 gram rosbief
  • 3 sjalotjes
  • 200 gram champignons
  • 75 gram boter
  • 100 gram magere gerookte spekblokjes
  • 20 zilveruitjes
  • klein blik tomatenpuree
  • 1 eetlepel bloem
  • 2 deciliter rode wijn
  • 2 deciliter vleesbouillon
  • zout en peper
  • 1 eetlepel gehakte tijm vers of 1 theelepel gedroogd
  • 1 laurierblad
  • 1 eetlepel maizena of allesbinder


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven