Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boeuf Bourguignon recept
Boeuf Bourguignon recept

Boeuf Bourguignon


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Voorbereiden:
Snijd de rosbief in grote dobbelstenen. Pel en snipper de sjalotjes. Borstel de champignons en snijd ze in plakjes. Verhit de helft van de boter in een braadpan, bak hierin in ca. 2 minuten de spekblokjes en schep ze uit de pan. Bak de rosbiefblokjes 3 minuten in het bakvet en schep ze ook uit de pan.
Bereiden:
Voeg de rest van de boter toe en bak de champignons, de sjalotjes en de zilveruitjes even mee. Roer de tomatenpuree en daarna de bloem erdoor. Bak zachtjes 2 minuten. Giet de wijn en de bouillon erbij en voeg peper, zout, tijm en laurier toe. Stoof zachtjes 5 minuten. Schep de spekblokjes en vleesblokjes erdoor en verwarm nog 15 minuten.
Bind de saus met maizena of allesbinder.
Lekker met sperciebonen en rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boeuf bourguignon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven