Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Venetiaanse kalkoen met risottorijst

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 25 gram boter
  • 1 ui, in dunne ringen
  • 1 teentje geperste knoflook
  • 225 gram kalkoenborstfilet, ontveld en in stukjes van 1 cm
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 115 gram Italiaanse risottorijst
  • 3 theelepels tomatenpuree
  • 6 deciliter kippen- of kalkoenbouillon
  • scheut witte wijn
  • 3 tomaten, ontveld, ontpit en in stukjes
  • 6 ontpitte zwarte olijven in tweeën
  • 1 eetlepel verse, gehakte peterselie
  • 25 gram parmezaanse kaas, geraspt


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven