Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Venetiaanse kalkoen met risottorijst recept
Venetiaanse kalkoen met risottorijst recept

Venetiaanse kalkoen met risottorijst


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verhit de olie en de boter in een grote koekenpan en fruit de ui en het knoflook op laag vuur. Voeg de blokje kalkoen toe en bak ze tot ze lichtbruin zijn. Voeg de oregano en rijst toe en bak dit 1 minuut totdat de rijst doorzichtig is. Voeg de tomatenpurree, bouillon en de wijn erbij. Bestrooi het geheel met zout en peper en roer goed. Kook de bouillon in ongeveer 30 minuten op zeer laag vuur tot alle bouillon geabsorbeerd is. Roer tijdens het koken niet door de rijst! Roer met een vork de tomaten, olijven en de peterselie door de rijst. Kook nog 2 minuten. Serveer het gerecht bestrooid met parmezaanse kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit venetiaanse kalkoen met risottorijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven